Prijsvraag Rensenpark 20182018-07-22T14:07:10+00:00

Breng je stem uit voor het beste idee voor het Rensenpark

De prijsvraag voor initiatieven voor het Rensenpark is inmiddels gesloten.  Uit de 45 inzendingen heeft een deskundige jury de vijf beste ideeën gekozen. Welke van deze ideeën de jury het allerbeste vindt, maakt zij in september bekend.  Daarnaast nodigen wij iedereen uit een stem uit te brengen voor de publieksprijs. De winnaar van het idee met de meeste stemmen ontvangt 1000 euro. Jij kunt je stem uitbrengen op het idee van jouw voorkeur en zo mee bepalen wie er in september met de publieksprijs wordt beloond. Het Dagblad van het Noorden heeft een artikel geplaatst waarin alle ideeën worden toegelicht.  Klik HIER om dat artikel te zien. En bepaal zo welke stem jij wilt uitbrengen.

Stemmen kan heel eenvoudig via de website. Hieronder vind je een kort overzicht van de 5 genomineerden en de mogelijkheid om te stemmen. Maak je keuze door op de titel te klikken en bevestig je keuze door op de button “Stemmen” te klikken.

Liever de vijf inzendingen zelf zien? Dat kan! Van deze vijf ideeën is een expositie te zien in het voormalige restaurant, nu CHO50+.

De genomineerden zijn:

Rensenhut

Een multifunctionele hut voor theater, insecten en exposities.

Natuurspeelplaats

Spelen in bomen, met modder en water. De natuur als speeltuin.

De mooiste dag

De giraffenstal als unieke trouwlocatie.

De buitenbeweging

Buiten fitness op het oude olifantenverblijf.

Breng hier je stem uit

Selecteer je keuze en bevestig deze met een druk op de knop “Stemmen”.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Vleermuizenboom

Een boom als toevluchtsoord voor vleermuizen.